Pagina principală \ Utilaje de panificaţie \ Camere de fermentare \ Camere de fermentare preventivă mod. "CPG 96"
Camere de fermentare preventivă  mod. "CPG 96"

Camere de fermentare preventivă mod. "CPG 96"

- Inaltimea toboganului se regleaza . - controlul temperaturii cu termostatul, nivelul de umiditate este întotdeauna constant datorita controlului permanent. - Viteza maximă este stabilită separator de volum. - Abilitatea de a reduce timpul de dermatatie, menținând în același timp rata producție. - Bucati de aluat sunt transmise automat in tobogan de gestiune la alte linii de producție - Nu necesita deservire tehnica Sunt folosite la uzinile automatizate pentru producerea franzelei și baghetelor.Utilizarea acestui echipament face produsul finit mai uniform. De fapt, aluatul rotunjit înainte de a începe procesul de formare/modelare este lăsat în mediulcu aer condiționat, ce duce la o relaxare naturală a aluatului. În versiunea standardă a camerei de fermentare sunt incluse: sistemul de încălzire, umidificatorul, separatorul al umidității si lampa bactericidă. Utilizați camerii se recomandă pentru a îmbunătăți produsul, mai ales atunci când este utilizată făina cu o masă redusă de gluten.
Model Kw Kg A B H
Prefermentation proofer mod. CPG256 3 940 2030 2055 2705
Prefermentation proofer mod. CPG320 3 1150 2030 2635 2705
Prefermentation proofer mod. CPG400 3,9 1320 2030 2635 2705
Prefermentation proofer mod. CPP600 3,9 1250 2030 2715 2705
Model – model; Kw – consum de energie; Kg - masa; A – laţimeмм; B – lungime mm; H – înălţime mm;