Camere de fermentare preventivă mod. "CPG 96"
- Inaltimea toboganului se regleaza .
- controlul temperaturii cu termostatul, nivelul de umiditate este întotdeauna constant datorita controlului permanent.
- Viteza maximă este stabilită separator de volum.
- Abilitatea de a reduce timpul de dermatatie, menținând în același timp rata producție.
- Bucati de aluat sunt transmise automat in tobogan de gestiune la alte linii de producție
- Nu necesita deservire tehnica
Sunt folosite la uzinile automatizate pentru producerea franzelei și baghetelor.Utilizarea acestui echipament face produsul finit mai uniform. De fapt, aluatul rotunjit înainte de a începe procesul de formare/modelare este lăsat în mediulcu aer condiționat, ce duce la o relaxare naturală a aluatului. În versiunea standardă a camerei de fermentare sunt incluse: sistemul de încălzire, umidificatorul, separatorul al umidității si lampa bactericidă. Utilizați camerii se recomandă pentru a îmbunătăți produsul, mai ales atunci când este utilizată făina cu o masă redusă de gluten.
Model – model; Kw – consum de energie; Kg - masa; A – laţimeмм; B – lungime mm; H – înălţime mm;
Model | Kw | Kg | A | B | H |
Prefermentation proofer mod. CPG256 | 3 | 940 | 2030 | 2055 | 2705 |
Prefermentation proofer mod. CPG320 | 3 | 1150 | 2030 | 2635 | 2705 |
Prefermentation proofer mod. CPG400 | 3,9 | 1320 | 2030 | 2635 | 2705 |
Prefermentation proofer mod. CPP600 | 3,9 | 1250 | 2030 | 2715 | 2705 |