Camera de fermentare întîrziată
Camera de fermentare intirziata
Camera de fermentare intirziata pentru panificatie si patiserie seria AM F.
Camera de fermentare din seria AM F este proiectat pentru a monitoriza procesul de fermentare pentru panificatie, patiserie. Există versiune cu 1 sau 2 usi pentru tavi cu dimensiuni 60x40 sau 60x80.
Într-un ciclu cu 6 faze + 1 temperatura solicitata este atinsa în cel mai scurt timp și apoi menținut pe toată durata fazei.
În ciclul cu 4 faze, invers, atingerea valoarea presetata apare într-un mod progresiv (notă. În funcție de durata fază începe la + 2 ° C, pentru a obține o valoare + 18 ° C, programul prevede creșterea temperaturii de 1 ° C la fiecare 15 minute ).
Astfel, produsele de diferite dimensiuni și tipuri sunt supuse unui singur proces de fermentare.
Complectarea standard a camerei de fermentare pentru brutarie si patiserie oferă interfață grafică monocrom LCD pentru a controla ciclul automat de faze 1 și 6 cicluri de depozitare manual, izolare și Marcaje de întârziere la cuptor.
Ca opțiune, camera are o interfață simplă și intuitivă de culoare touch-screen. Electronica în acest caz, vă permite să gestionați ciclurile automate de 4 și 6 faze+ 1, precum si ciclul manual de stocare, fermentare, climatizare și întârzierea incarcarii la cuptor.
Aplicație:
pentru producere de dimensiuni mici
pentru productivitate cu timp similat de fermentare
Avantaje:
se exclude lucrul de noapte
o calitate mai bună a vieții pentru micul producător
o organizare mai buna a producției
reducerea costurilor
stocare produsului
creșterea termenului de valabilitate al produsului