Camera de fermentare întîrziată

Camera de fermentare întîrziată

Camera de fermentare intirziata

Camera de fermentare intirziata  pentru panificatie si patiserie seria AM F.

Camera de fermentare din seria AM F este proiectat pentru a monitoriza procesul de fermentare pentru panificatie, patiserie. Există versiune cu 1 sau 2 usi pentru tavi cu dimensiuni 60x40 sau 60x80.

Într-un ciclu cu 6 faze + 1 temperatura solicitata este atinsa în cel mai scurt timp și apoi menținut pe toată durata fazei.

În ciclul cu 4 faze, invers, atingerea valoarea presetata apare într-un mod progresiv (notă. În funcție de durata fază începe la + 2 ° C, pentru a obține o valoare + 18 ° C, programul prevede creșterea temperaturii de 1 ° C la fiecare 15 minute ).

Astfel, produsele de diferite dimensiuni și tipuri sunt supuse unui singur proces de fermentare.

Complectarea standard a camerei de fermentare pentru brutarie si patiserie oferă interfață grafică monocrom LCD pentru a controla ciclul automat de faze 1 și 6 cicluri de depozitare manual, izolare și Marcaje de întârziere la cuptor.

Ca opțiune, camera are o interfață simplă și intuitivă de culoare touch-screen. Electronica în acest caz, vă permite să gestionați ciclurile automate de 4 și 6 faze+ 1, precum si ciclul manual de stocare, fermentare, climatizare și întârzierea incarcarii la cuptor.

Aplicație:

pentru producere de dimensiuni mici

pentru productivitate cu timp similat de fermentare

Avantaje:

se exclude lucrul de noapte

o calitate mai bună a vieții pentru micul producător

o organizare  mai buna a producției

reducerea costurilor

stocare produsului

creșterea termenului de valabilitate al produsului