Pagina principală \ Noutăţi \ Făină și fulgi de migdale

Făină și fulgi de migdale

Luni, 09 Decembrie 2019

 

Migdalele se numara printre alimentele preferate fiind delicioase, oferă multiple beneficii sanatatii, si sunt o sursa excelenta de nutrienti sanatosi .

La ziua de azi, migdalele dulci se folosesc in cofetarie și patiserie, atît întregi cît și fulgi de migdale, au textura delicata si gust dulceag caracteristic.

Avantaje:

  • conține 100% migdale
  • decor elegant sau inedit, cu eforturi minime
  • conferă gust specific deosebit, de migdale
  • termen mare de valabilitate

Faina de migdale este obtinuta din migdale decojite crude și este cunoscută și sub denumirea de făină de migdale, compusă din migdale 100%. Mulți oameni aleg să utilizeze făină de migdale, deoarece migdalele sunt o sursă atât de bogată de nutrienți, făcând acest tip de făină mai bună pentru sănătatea dumneavoastră generală decât făina obișnuită. Această făină este, de asemenea, destul de versatilă în multe aplicații de coacere diferite. Aroma acestei făini poate, de asemenea, să ofere rețetelor D-voastră. un  gust unic, în loc de făină tradițională obișnuită.

 

Cele mai importante beneficii pentru sănătate ale acestei făine includ capacitatea sa de a îmbunătăți sănătatea inimii, de a proteja anumite tipuri de cancer, de a vă reduce riscul de diabet, de a stimula energia și de a ajuta la scăderea în greutate, printre altele.