Pagina principală \ Noutăţi \ Coloranți noi

Coloranți noi

Miercuri, 30 Octombrie 2019

 

Colorantii alimentari pe baza de unt de cacao, Spray Velvet, confera produselor un aspect catifelat, fin si elegant. Prin pulverizarea acestora pe produse foarte reci sau congelate, untul de cacao se cristalizeaza rapid, creandu-se aspectul de catifea.

Pot fi aplicati pe suprafetele diverselor tipuri de produse foarte reci sau congelate: semi freddo, mousse-uri, torturi de inghetata, produse din ciocolata (introduse inaintea aplicarii colorantului, in shock freezer), creme…

Datorita continutului de unt de cacao, rezultatele finale sunt: o estetica deosebita si un gust foarte placut al produselor.

Instructiuni de utilizare:

Pastrati Colorantul Spray la o temperatura de 20 - 25 C, cel putin 2 ore, si agitati bine tubul inainte de utilizare.

Pulverizati, pe suprafata produsului congelat, un strat subtire si omogen de colorant, de la o distanta de aprox.15 / 20 cm si la intervale de timp regulate.

Rotiti in mod constant produsul, in timpul pulverizarii cu Spray-ul Velvet, pentru o distribuire uniforma pe suprafetele acestuia.

Produsele pe care se aplica trebuie sa fie congelate sau foarte bine racite! Numai in acest caz veti obtine efectul de catifea pe suprafete!

Culori disponibile:

- Alb

- Roșu

- Negru

Colorant Alimentar Liposolubil, tip Spray, pe baza de alcool, pentru colorarea suprafetelor produselor moderne de cofetarie.

Tub Spray - 100 ml.
Ideal pentru colorarea pe suprafata diverselor tipuri de produse: mase grase, ciocolata, martipan, biscuiti, vafe, pastilaj, paste din zahar, produse semifreddo, mousse-uri, inghetata.
Poate fi pulverizat pe produse finite sau pe decoruri din pasta de zahar sau ciocolata, colorandu-le in mod perfect, fara sa umezeasca produsul, cu efect metalizat.
Poate fi aplicat si in interiorul cavitatilor matritelor pentru ciocolata.
Instructiuni de utilizare:
Agitati bine tubul, inainte de utilizare.
Pulverizati pe suprafete un strat subtire si omogen de colorant, de la o distanta de aproximativ 15 cm si la intervale de timp regulate.
Nu pulverizati in cantitati excesive pentru a nu risca sa obtineti pete nedorite pe suprafetele produselor!
Lasati sa se usuce primul strat aplicat, inainte de pulverizarea unui nou strat de colorant!
Culori disponibile:

- Auriu

- Argintiu

Colorant Alimentar, tip Spray, pudră cu pompă pentru colorarea suprafetelor produselor moderne de cofetarie.

Tub Spray - 10 g.
Ideal pentru colorarea pe suprafata diverselor tipuri de produse: mase grase, ciocolata, martipan, biscuiti, vafe, pastilaj, zahar artistic (tras), paste din zahar, produse semifreddo, mousse-uri, inghetata.
Poate fi pulverizat pe produse finite sau pe decoruri din pasta de zahar sau ciocolata, colorandu-le in mod perfect, fara sa umezeasca produsul, cu efect metalizat.
Poate fi aplicat si in interiorul cavitatilor matritelor pentru ciocolata.
Instructiuni de utilizare:
Agitati bine tubul, inainte de utilizare.
Pulverizati pe suprafete un strat subtire si omogen de colorant, de la o distanta de aproximativ 15 cm si la intervale de timp regulate.
Nu pulverizati in cantitati excesive pentru a nu risca sa obtineti pete nedorite pe suprafetele produselor!
Lasati sa se usuce primul strat aplicat, inainte de pulverizarea unui nou strat de

Culori disponibile:

- Auriu

- Argintiu

- Roz